Prijzen van Diesel horloges

Zoals wel met meer producten het geval is tegenwoordig liggen de prijzen van Diesel horloges niet ver uit elkaar tussen de verschillende winkels. Wat wel en algemene tendens is dat de prijzen van online shops +/-5% lager liggen dan de vaste winkelprijzen, op een duurdere horloge toch wel al de moeite om online te bestellen, niet?

Een andere bevinding die ik me pas de laatste jaren heb gemaakt is dat producten zoals horloges duidelijk goedkoper zijn in de Verenigde Staten. Het spijtige is wel dat het prijsverschil dikwijls teniet gedaan wordt door de hoge verzendingskosten.

Voor horloges blijkt het echter soms toch voordelig om in de Verenigde Staten te bestellen. Ik vergeleek de Amerikaanse prijzen (inclusief verzendingskosten naar België/Nederland) van enkele horloges van het merk Diesel en het bleek toch dat er een verschil van +/- 25% op zat, zeker wel de moeite om in de Verenigde Staten te bestellen! Moest je geïnteresseerd zijn, onder deze post kan je de Amerikaanse webshop vinden waarvan ik de prijzen vergeleek met de Europese.